caluti 094

DIN 2021

Sunt atat de fotogenic

Servicii personalizate de înaltă calitate!

Descopera alaturi de noi o lume plina de armonie intre om si natura. Victory Horses a luat nastere din pasiune si dorinta de a oferi experiente unice in care natura si calul sunt principalii protagonisti. Vino alaturi de noi si invata tainele echitatiei!

Ceea ce ne recomanda pentru o experienta unica, sunt 2 aspecte extrem de importante cu care te vei intalni permanent in aceasta calatorie, caii si oamenii. Din aceste puncte de vedere, credem ca suntem pregatiti pentru a-ti oferi servicii si expertiza la un nivel inalt.

Personal cu Experienta

Personalul nostru are o experienta vasta de a lucra cu caii atat in mediul lor natural, cat si in manej.

Cai dresati și blanzi

In acest moment avem 6 cai de rase diferite, foarte blanzi potriviti pentru lectiile de echitatie pentru copii si adulti, incepatori sau avansati sau plimbari in natura.

Din pasiune pentru iubitorii de natura si echitatie !

Pasionat de echitatie sau iubitor de experiente in natura, ateliere interactive sau terapie pentru copii, Victory Horses va asteapta sa descoperiti un sport nobil si o modalitate minunata de relaxare.

Chiar daca povestea noastra incepe din anul 2021, cel mai bun motiv de a ne alege pe noi se afla chiar in cifrele de mai jos, care ne reprezinta si cresc de la luna la luna, in mare parte datorita recomandarilor clientilor nostri.

700 +

ore de echitatie

100 +

clienti

6 +

Cabaline
{"cpt":"service","style":"4","columns":"4","show":4,"order":"DESC","orderby":"DESC"}

Mai mult decat un club de echitatie

Descopera Caii Clubului Victory Horses

Clubul nostru are un total de 6 cai sanatosi si gata de orice aventura, in manej sau chiar prin padure. Hai sa ii cunoastem dupa rasa, varsta si in special, dupa hobby-urile si interesele lor. Da, ai auzit bine! Au au tot felul de afinitati, personalitati unice si pot fi potriviti pentru orice calaret. In functie de personalitate, varsta si experienta, ii selectam pentru a se potrivi calaretului si nivelului sau in echitatie.

Aladin

Aladin este un fost cal de curse care a facut parte din herghelia din Mangalia, asadar este un cal cu experienta si foarte, foarte bland. Il recomandam de obicei pentru copii si adultii incepatori care nu stiu sa struneasca calul si au nevoie de un cal ascultator.

Rasa: Shagya Arab

Culoare: Roib

Sex: Mascul

Varsta: 14 Ani

Ares

Ares este cel mai mare fan al plimbarilor la padure. In manej se simte in elemental tau si poate fi uneori o provocare pentru calaretii cu ceva experienta. Inca lucreaza la increderea in oameni, insa este foarte receptiv la calaretii relaxati si stapani pe sine si indicatiile pe care le ofera.

Rasa: Gypsy Vanner

Culoare: Baltat

Sex: Mascul

Varsta: 8 Ani

Oreo

Oreo este considerat mascota clubului nostru de echitatie pentru ca poate fi foarte usor transformat intr-un unicorn si pentru ca are o mustata haioasa. Datorita dimensiunii sale, este potrivit pentru copii, insa el tine pasul cu brio cu caii mari in plimbarile la padure. Pasiunea lui este statul in livada.

Rasa: Mini Gypsy Vanner

Culoare: Baltat

Sex: Mascul

Varsta: 5 Ani

Puiu sau Juan

Don Juan-ul nostru este un cal vocal, uneori cam certaret cu semenii sai, avand o personalitate puternica. Cu calaretii se comporta foarte bine, insa adesea incearca sa se impuna.

Rasa: Lipitan

Culoare: Murg

Sex: Mascul

Varsta: 4 Ani

Rudy

Rudy are o personalitate unica. Este foarte bland si considerat rasfatatul clubului nostru. De ce? Foarte simplu. Adora sa manance prune si scarpinatul. Dar nu oricum, doar dupa urechea stanga se da in vant.

Rasa: Gypsy Vanner

Culoare: Baltat

Sex: Mascul

Varsta: 7 Ani

Stelu

Stelu este calul cu care ai vrea mereu sa faci echitatie. Este denumit “Marele Bland” si e foarte ascultator si docil. In plus, are o istetime aparte.

Rasa: Hutul

Culoare: Negru

Sex: Mascul

Varsta: 5 Ani

Tomitza

V-ati dat deja seama ca Tomitza nu este un cal, insa este cel mai bun prieten al lor. A crescut cu ei, se simte bine in prejma lor si au o relatie speciala. Deci poate fi considerat unul de-al lor. Printre afinitatile sale, putem mentiona soarele si copii.

Rasa: Albastru de Izvorani

Culoare: Albastru-Gri

Sex: Mascul

Varsta: 2 Ani

Ce spun cei care ne-au vizitat

Pachete de experienta

Pachet de experienta

Entuziasmati

150
RON
60 de minute
Plimbare cu calul la padure
Poze pentru amintire acestei experiente
Pachet de experienta

Dicovery

270
RON
120 de minute
Plimbare cu calul la padure
Opriri la diverse obiective locale, poze pentru amintire
Contacteaza-ne
Cu ce te putem ajuta?
Powered by White Hat Solutions
Bine ai venit !
Cu ce te putem ajuta astazi?