Lectii de echitatie

Victory Horses ofera atat lectii de initiere pentru copii si adulti, cat si lectii pentru avansati si de performanta in competitii. In plus, daca sunteti la nivel avansat puteti accesa anumite pachete pentru perfectionare si de relaxare, o parte fiind fara asistenta din partea noastra.

Nivel incepator

Initiere in echitatie

Individual incepator

30 de minute

Individual incepator

60 de minute

Individual FULL

90 de minute

Nivel avansat

Initiere in echitatie

Individual avansat

30 de minute

Individual avansat

60 de minute

Individual FULL

90 de minute

De ce sa alegi serviciile noastre?

Victory Horses ofera atat lectii de initiere pentru copii si adulti, cat si lectii pentru avansati si de performanta in competitii.

Intrebari frecvente

Pentru prima lectie de echitatie nu ai nevoie de echipament special. Ai grija sa fii imbracat(a) in pantaloni flexibili, iar casca o vei primi din partea noastra. In rest, voie buna si vreme frumoasa

Hipoterapia este un tratament terapeutic care se realizeaza prin utilizarea calului. Acest tip de terapie are numeroase beneficii pentru copiii cu dizabilitati motorii, probleme de relationare si limbaj si are la baza interactiunea cu calul si impulsurile pe care le transmite calaretului.
Contacteaza-ne la 0750 139 018 si impreuna vom lua cea mai buna decizie, pentru ca experienta ta sa fie cat mai placuta.
Contacteaza-ne
Cu ce te putem ajuta?
Powered by White Hat Solutions
Bine ai venit !
Cu ce te putem ajuta astazi?